Dalset Utvikling AS selger nå store hyttetomter på Dalsetkollen – med spektakulær utsikt mot både fjell og vann. Store tomter gir god avstand mellom hyttene, dette området må oppleves. Om vinteren er det skiløyper rett utenfor hyttedøra, skiløypene på Veggli som strekker seg over 9 mil igjennom det flotte landskapet. Vår, sommer og høst er også flott på Dalsetkollen. Tomtene ligger i flott natur med gode turstier, sykkelstier, multeterreng, fiske og direkte tilgang til nasjonalparken på Hardangervidda.

Oppdatering 26. august 2018; Bare en tomt igjen.

Hytter fra Drømmehytta

Feltet består av totalt 24 tomter, og enkelte av disse forutsetter oppføring av hytte fra Drømmehytta. Vi er en hytteutbygger som lever av og for god omtale, og fornøyde kunder. Vi skreddersyr og tilpasser våre modeller til deres behov og ønsker. Vi har til nå realisert over 80 hyttedrømmer, og er klare for å realisere flere.

Les mer om tomtene og prosjektet på www.dalsetkollen.no – klikk her.

Klikk deg videre her for annonse på Finn.