Prosjekterte tømmerhytter og hytter under oppføring ved Gversetveien og Lakahaugen, som ligger flott til med utsikt, meget gode solforhold og skiløypen rett utenfor hyttedøren. Lakahaugen ligger til venstre for skiløypa man ser på bildet ovenfor. Få tomter igjen – kontakt oss for mer informasjon.

Vegglifjell byr på det du ønsker deg når norsk vinter setter inn! Vegglifjell med over 1.600 hytter bygget gjennom flere tidsepoker fremstår i dag som et moderne og fremadstormende feriested for fjellglade turister. Med kort vei fra Larvik, Tønsberg, Drammen og Oslo, når du høyfjellets tilbud på ca. 2 timer. Dagens 90 km velpreparerte skiløyper, skisenteret for alpint/snowboard, kite-områder og nye opparbeidede sykkeltrasséer gjør stedet attraktivt både for den aktive og for den som liker å bevege seg under gode grunnforhold.

Klikk deg videre her for annonse på Finn.