Aktuelt

Litt om det siste som skjer

Finnannonse

Flotte familiehytter på Veggli – innflyttingsklare før julen 2020!

På Drømmekollen på Veggli har vi to fantastiske hyttetomter med prosjekterte hytter som kan stå ferdige til julen 2020! Vi er på fjellet hele vinterferien og møter deg gjerne for visning. Ta kontakt!

Slide forside03 1080x500
Finnannonse

Hytte for storfamilien på Veggli/Steintjønn

Solgt

Denne nøkkelferdige, håndlaftede hytta av typen «Lyngen» er romslig og passer ypperlig for storfamilien, med fire soverom, to bad og en mellomgang med plass for garderobe. Hytta har en stor hall og en praktisk, egen soveromsdel.

Slide forside03 1080x500

Spektakulær utsikt på Veggli/Drømmekollen

Denne nøkkelferdige, håndlaftede hytta av typen «Einer» er romslig og passer ypperlig for storfamilien, med fire soverom og to bad. Hytta har en stor hall med plass til garderobeløsning. Fra entréen går du inn i et stort og koselig kjøkken med stue vegg i vegg.

Hovedbilde 150kvm 1080x675

Romslig familiehytte på Veggli/Dalsetkollen

Solgt

Denne nøkkelferdige, håndlaftede hytta av typen «Lyngen» er romslig og passer ypperlig for storfamilien, med fire soverom, to bad og en mellomgang med plass for garderobe.

Toppbanner tomter04 1080x500

Veggli/Skjerbrekka – Prosjektert tømmerhytte på ett plan og gjennomgående meget god standard

Solgt

Steintjønn hyttegrend er et helt nytt område med byggeklare tomter høsten 2017. Tømmerhytta blir liggende i den vestvendte lia øst for Skjerbrekka-dalen. Steintjønn hyttegrend ligger lengst sør-øst av alle hytteområdene på Vegglifjell og grenser til store, urørte naturområder med Senhovdtoppen og Sørkjevannet i fin turavstand.

Veggli skjerbrekka

Drømmegutta med Drømmehytta

Vi i Drømmehytta synes alle at det er utrolig gøy å få være med og realisere hyttedrømmene til kundene våre.

Byggmagasinet artikkel aug18

Lampefeber på Veggli

Da familien Aas skulle virkeliggjøre hyttedrømmen, var tre ting klart: Hytta skulle ligge på Veggli, være i håndlaftet tømmer og sist, men ikke minst, ha plass til to lysegrå velursofaer i lodge-stil foran peisen.

Lampefeber ny 1080x675

Vi bestemte oss nærmest på minuttet

Eli kleven og Jan Martinsen gjorde som mange andre hyttekjøpere: De satte passeren på kartet med senter hjemme, i Bærum, og slo en sirkel med omtrent to timers kjøreavstand.

Toft i laft 1080x675

En annerledes hyttedrøm

Mange ønsker seg hytte på fjellet, men ikke alle har visjoner om å leve av hytteutbygging.

Drommefangere 1080x675

Hytte ved reisens slutt

Reisen endte på Veggli. Britt Otterhals har reist verden rundt etter et helt yrkesliv i reiselivsbransjen. Men nå er det ikke lenger bare utlandet som lokker.

Reisen endte paa veggli 1080x675