Drømmegutta med Drømmehytta

Vi i Drømmehytta synes alle at det er utrolig gøy å få være med og realisere hyttedrømmene til kundene våre. Les gjerne mer om oss i denne artikkelen i Byggmagasinet fra Tønsberg Blad.

les mer

Hytteboom på Vegglifjell

Antallet hytter på hele Vegglifjell passerte 2.000 i fjor. Og flere hytter er på gang. I 2016 ble det godkjent hele 70 nye hyttetomter i området, som ligger på grensen mellom Telemark og Buskerud. Og flere er under planlegging. Foto: Gunnar Grimstveit.

les mer

Lampefeber på Veggli

Da familien Aas skulle virkeliggjøre hyttedrømmen, var tre ting klart: Hytta skulle ligge på Veggli, være i håndlaftet tømmer og sist, men ikke minst, ha plass til to lysegrå velursofaer i lodge-stil foran peisen.

les mer

En annerledes hyttedrøm

Mange ønsker seg hytte på fjellet, men ikke alle har visjoner om å leve av hytteutbygging. Et knippe gamle bekjente fra Revetal oppfyller hyttedrømmen for andre. Les artikkelen fra Tønsberg Blad Hyttebilag.

les mer

Hytte ved reisens slutt

Reisen endte på Veggli. Les artikkelen og se alle bildene fra Hyttemagasinet om familien som er meget godt fornøyd med deres valg av hytte fra Drømmehytta.

les mer
Del dette