Vår livsstil

«At vi som eiere har våre hytter midt blant alle våre kunder,
gjør oss lett tilgjengelige og oppleves som en trygghet»

“Vi er tro til vår måte å jobbe på som hytteleverandør. Det handler om tilstedeværelse blant våre kunder på fjellet – at vi er en totalleverandør som gjør at kundene kan forholde seg til oss fra A til Å, helt fra valg av tomt, plassering av hytte på tomt, adkomst og biloppstilling, til selve hytten og alle dens valg og muligheter. Egen arkitekt er tilgjengelig for kundetilpassede løsninger, og vi legger stor vekt på gjennomgående fleksibilitet i hele prosessen. Alt av dokumentasjon, fra søknadsprosesser til ferdigattest, styres og ordnes av oss. At vi som eiere har våre hytter midt blant alle våre kunder, gjør oss lett tilgjengelige og oppleves som en trygghet. Det er den tilbakemeldingen vi får. For oss handler dette like mye om en livsstil som om en jobb.”

 

– Arild Borge, medeier i Drømmehytta

Hyttedrøm på Veggli

Drømmehytta AS ble stiftet i 2006, og har siden den gang bygget og solgt over 100 hytter på Vegglifjell. Vi inngår avtaler med grunneiere på Veggli og omegn, og prosjekterer deretter nøkkelferdige håndlaftede tømmerhytter. Selskapet eies av Fredrik Aas, Arild Johan Borge og Lars Johan Teien, hver med 33,3 % av aksjene.

Vi tilbyr i dag en rekke ulike typer nøkkelferdige, håndlaftede tømmerhytter. Det som kjennetegner hyttene vi leverer, er høy kvalitet både når det gjelder materialvalg og håndverksmessig utførelse. Alle våre hyttetyper er tilgjengelige for visning.

Kvalitet i alle ledd

Vi har forhandlerstatus for kvalitetsleverandøren Kistefos Møbler AS, som leverer aller kjøkken og baderomsmøbler til våre hytter. Kjøkken leveres komplett med integrerte hvitevarer som komfyr med induksjon platetopp, kjøleskap og oppvaskmaskin. Alle benkeplater leveres i eik. Vi har også mulighet til å skreddersy løsninger for komplett møblering av hyttene, inkludert senger, salonger, kommoder, garderober, spisestue osv.

Vårt fokus på kvalitet og eksklusivt materialvalg forsterkes gjennom vårt valg av gulv, dører og trapper. Her er det massiv eik som blir brukt.

En annen signatur i våre hytter er flotte peiser og piper i Oppdal skifer, som tørrmures. Her kan vi lage hjørnepeiser og rettveggspeiser, alt etter hyttetype og kundens ønsker. Utvendige piper mures også i Oppdal skifer, som sammen med torvtaket gir et uttrykk som oser av kvalitet og tradisjon.

Les mer om vår byggeprosess.

Hyttedrømmen ble til virkelighet!

“Hyttedrømmen ble til virkelighet gjennom en prosess som hadde en meget profesjonell gjennomføring. Hytta fikk en plassering som var gjennomtenkt i forhold til terrenget, med lune solfylte uteplasser. Gode råd og innspill til løsninger og tilvalg. Ingen uforutsette kostnader. Utrolig god kommunikasjon før, under og etter byggeprosessen med mye humor og glede.
Kort fortalt, vi har fått vår Drømmehytte.”

 

– Jane Nilsen og Erik Lien, Kongsberg

Å bygge hytte skal være moro

“Å bygge hytte skal være moro og noe en virkelig ser frem til å flytte inn i. Derfor er det helt vesentlig å samarbeide med seriøse og solide aktører, hvor det ferdige produktet har fullt fokus fra alle parter. Det står Drømmehytta for i særklasse. Vi er så fornøyde med kvalitetene, løsningene og helheten at vi har valgt å bygge Drømmehytta to ganger! Vi har opplevd begge byggeprosessene som meget profesjonelle, med stor løpende involvering av oss som byggherre!”

 

– Beste hilsener Linda Hilleren og Kjell Morten Bakke

Drømmehytta har virkelig levert!

“Å skulle kjøpe hytte på fjellet kan ofte være en lang og møysommelig prosess! Slik var det i alle fall for oss. Hytte på fjellet skulle vi ha; men hvor? Og hva slags hyttetype? Vi besøkte mange potensielle steder, men en etter en ble de stemt bort. Inntil vi en dag var på visning hos Drømmehytta! Vegglifjell kjente vi fra før; et fjellområde med fantastiske skimuligheter, og flotte turmuligheter om sommeren. Men det er det andre steder som også kan tilby. Det som avgjorde stedsvalget der og da var Drømmehytta!

 

Det har vi ikke angret på en eneste dag. Nå har det gått 3 år siden vi stolt, og fulle av forventning kunne flytte inn i vår drømmehytte. Siden den gang, i oktober 2016, har vi vært på hytta så å si hver eneste helg, og alle ferier. Ja, vi kan ikke komme oss fort nok opp til hytta. Her finner vi roen, her kan vi senke skuldrene etter en hektisk uke, her kan vi nyte fjellivet, sommer som vinter.

 

Drømmehytta har virkelig levert! Fra vi startet jakten på en egnet tomt, gjennom planleggingsfasen, til ferdigstillelse. En spennende prosess, hvor Drømmehytta alltid stilte opp, var tilgjengelig, ga sine råd, men også lyttet til oss som kunder. Og sluttresultatet ble det vi håpet, ja kanskje mer enn det. Vi er så fornøyd!. Både med kvaliteten på leveransene, men også den utmerkede Service som utvises. Det kjennetegner alle de vi har hatt befatning med, som jobber i Drømmehytta; de har skjønt hva Service og Kvalitet innebærer, og lever det – hver eneste dag! Drømmehytta anbefales til alle som har en drøm om en laftet hytte på fjellet!”

 

– Hilsen Rune og Sissel

Vår hyttedrøm som ble til virkelighet – var dere med på å realisere!

“Fra første stund – med befaring av tomte alternativer i Svartli (Veggli) – til ferdigstillelse av drømmen vår, september 2010, har samarbeidet med dere vært en fornøyelse. Dere har hørt på våre innspill til små planløsninger/justeringer, og har gjennomført disse til vår fulle tilfredshet. Hytta er akkurat slik familien ønsket det! Hyttene dere bygger er gjennomført med topp kvalitet og stil, og dere har en rekke gode medarbeidere som gir hytta sitt fine særpreg. Peisløsningen dere har er unik. Vi kan trygt anbefale dere til andre som går med planer om å realisere sine hyttedrømmer!”

 

– Kari og Jens Peter Feilberg, Tønsberg

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen handler om hvordan Drømmehytta AS samler inn og bruker personopplysninger om deg. Drømmehytta AS, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for personopplysningene dine.

Vi bruker vanlige verktøy for innsamling av data på nettsiden vår. Formålet er å avdekke bruksmønster og behov slik at vi kan gjøre nettstedet vårt bedre. Personopplysninger som innhentes er kun for å ta kontakt for å tilby relevante produkter og tjenester, samt for å yte god kundeservice.

Vi bruker markedsførings-kapsler (cookies) til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører. Du godtar automatisk vår bruk av informasjonskapsler ved å bruke nettstedet vårt. Du kan lese mer om vår informasjonskapselerklæring her.

Det rettslige grunnlaget for behandlingen av personvernopplysninger er basert på frivillig, uttrykkelig og informert samtykke.

Du kan velge å gi oss din kontaktinformasjon (navn, adresse, e-post, telefon) ved å ta kontakt med oss. Vi bruker e-post adressen vi har registrert for utsendelse av tilbud o.lign.

Vi registrerer generelle opplysninger om brukermassen på nettstedet vårt gjennom Google Analytics. Dette forteller oss blant annet hvor mange som besøker siden vår og hvilke sider som besøkes. Vi ser derimot ikke på informasjonen til enkeltbrukere – og har heller ikke mulighet til å samle inn informasjon om enkeltbrukere.

Det er frivillig å oppgi personopplysninger til Drømmehytta AS. Vedr. bruksmønster på vårt nettsted – du kan endre eller oppheve ditt samtykke via informasjonskapselerklæring her.

Personopplysninger deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Drømmehytta AS bruker underleverandører til utvikling og vedlikehold av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Drømmehytta AS.

Vi deler informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt, med partnerne våre innen sosiale medier, annonsering og analysearbeid, som kan kombinere den med annen informasjon du har gjort tilgjengelig for dem, eller som de har samlet inn gjennom din bruk av tjenestene deres.

All informasjon vedr. trafikk på vårt nettsted som samles inn ligger lagret i Google Analytics. Vi gjør ingen lokal lagring av dine data. Vi lager derimot rapporter på gjennomsnittstrafikk o.l. Bruker- og hendelsesdata slettes etter 26 måneder.

Vi lagrer informasjon om adresse og kontaktopplysninger om våre kunder med tanke på eventuelle reklamasjoner, og iht. kjøpsloven blir informasjonen lagret i minst 5 år. Vi lagrer alle ordre i minst 10 år iht. regnskapsloven.

Du har full rett til innsyn i hvilke personopplysninger vi har lagret på din person. Du kan også kreve at opplysningene rettes eller slettes. Vi forholder oss ellers til norsk lovgivning.

Kun personer med behov for å analysere trender og gjennomsnitt på nettsiden vår har brukertilgang til opplysningene i Google Analytics. Opplysninger gitt oss ved tilbudsforespørsel og videre dialog ligger på passordbeskyttede datamaskiner.

Kontakt oss om du vil ha innsyn i hva vi har lagret på din person.

Del dette